Spar alufolie jorden rundt!

I 2010 lavede Food Supply en undersøgelse omkring danskernes spisevaner når det drejer sig om burgere. Ifølge undersøgelsen som er foretaget på McDonald’s og Burger King, spiste danskerne 58 mio. burgere i 2010. Dette salg er alene fra disse to fastfood kæder.

I 2019 forventer jeg, at dette salg er minimum 120 mio. burgere. Da der ud over McDonald’s og Burger King findes et utal af andre der serverer burgere. I Danmark findes der ca. 5.000 pizzeriaer, burgerbarer, cafeterier og lignende.

For hver gang man sælger 4 burgere, forventer jeg der sælges 3 durumruller/ italienske sandwich. Det giver 80 mio. enheder om året, og hver af dem er pakket ind i ca. en halv meter alufolie. Alene bruger Danmark ca. 40.000 km alufolie om året, som svarer til alufolie hele jorden rundt hvert år.

I 2017 spiste tyskerne 122.000 tons döner-kebab ruller. Der findes 15.000 döner-restauranter fordelt i Tyskland. Hvor meget alufolie kunne der ikke spares i Tyskland? – for ikke at tale om hele Europa!

KILDER
Food Supply – klik her.
Munchies – klik her.

Vil du være med til at spare på alufolien, så køb æskerne fra easy-eating, derved hjælper du miljøet og støtter en dansk opfindelse. Køb durum og sandwich æskerne, der er specielt designet til disse 2 produkter, derudover kan de anvendes til et utal af andre madvarer.

Ud over at spare på alufolie, kan du også spare på andre miljøbelastende produkter. Plast og flamingo til indpakning er heller ikke miljøvenligt. Skift til easy-eating produkter, til dine burgere og hvad du ellers putter i plast og flamingo æsker.

Easy-eating æskerne er lavet af miljørigtigt FSC mix papir fra ansvarlige kilder.

Find os på facebook – her.

Venlig hilsen
Oluf Immersen

Vores emballager er miljøvenlige og fødevaregodkendte – se her!