Med nutidens hurtige maskiner og høje kvalitet er priserne blevet væsentligt lavere – og vi kan tilbyde digitale tryksager, i mindre oplag, som ville blive for dyre at trykke i offset.

Skal det gå rigtig hurtigt og er oplaget lille, 1 stk. eller 500 stk. printer vi det på en af vores digitale trykmaskiner, hvor vi kan klare 4-farve tryksager op til A3 størrelse. Vi tilbyder alle mulige og umulige former for print/kopi i vores digitale afdeling. Suveræn digital kvalitet forenet med høj hastighed, gør det muligt at producere fra dag til dag, billigere end hos jer selv!

Efterbehandling er en vigtig proces i vores digitale trykkeri. Vi renskærer, stanser, falser, hæfter, limer, laminerer, huller, indsætter i ringbind og meget mere. Udnyt fordelene ved at benytte disse muligheder. Det er nemt, hurtigt, økonomisk og der er ingen krav til oplagstørrelse.


Vores Xerox 700i Digital Colour Press trykker 71 A4 sider i minuttet på papir fra 70-300 gram. Hæfter laves i en arbejdsgang med tryk, fals og hæfteklammer. Maskinen leverer en kvalitet som er sammenlignelig med offset tryk.   Ring for et godt tilbud på din næste opgave!